Vinolux
nudi izradu polica za vino i vitrina za vino, opremanje vinskih podruma po meri uz moderan dizajn. Odaberite policu, vitrinu ili podrum za vino i pokažite prijateljima i gostima svoj dobar ukus i napravite savršeno okruženje za momente uživanja.

Svaki moderan dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako modernu vinsku policu, vitrinu ili podrum. Naši proizvodi nude jedinstvenu priliku za čuvanje Vaše kolekcije na lep i efikasan način.  CRU i VIN2 nosaci su dizajnirani za visoku vidljivost i jednostavan pristup. Vinolux nosaci za vino omogućavaju uštedu prostora za skladištenje vina,
a najpraktičniji su za male prostore. Fenomenalno izgledaju u prostoru, stvarajuci iluziju da flaše zapravo plutaju u vazduhu. Modernog su dizajna i izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijuma.

Vinolux predstavlja Vašu kolekciju dragocenih i luksuznih vina jednostavno i sa stilom. Nas cilj je stvaranje idealnog ambijenta za skladištenje Vaših najdražih flaša vina. Svaki moderan dom i ugostiteljski objekat zaslužuje podjednako dobro dizajniran prostor za cuvanje vina. Izradjujemo moderne i tradicionalne vinske podrume od drveta, stakla, aluminijuma i drugih najkvalitetnijih materijala. Vinski podrumi sa prostorijama za degustacije i vinski zidovi i ormari  prilagođeni vasim potrebama samo su neki od stilova skladištenja vina koje dizajniramo, gradimo i ugrađujemo.

Usredsređeni smo na stvaranje prelepih prilagođenih vinskih podruma u ​​kućnom, restoranskom i ugostiteljskom okruženju koji prevazilaze jednostavne vinske police. Nas cilj je da omogucimo stvaranje prostora za vas da čuvate, izlažete i pre svega uživate u svojoj kolekciji vina sa porodicom i prijateljima.

Naši stručnjaci za dizajn vinskih podruma mogu Vaš san o vinskom podrumu pretvoriti u stvarnost vinskog podruma po meri. Recite nam koji su vaš stil, veličina i smernice budžeta, a mi možemo da dizajniramo prilagođeni vinski podrum koji će odgovarati vašem prostoru i vašem životnom stilu. Možemo da izolujemo, zatvorimo i postavimo hlađenje u vašem vinskom podrumu. Prilagođeni stalci za vino su naša specijalnost, a mi možemo dizajnirati i konstruisati sistem vinskih nosača koji će lepo držati sve vaše boce.