VINSKI PODRUMI

Fokusiramo se na kreiranje prelepih vinskih podruma po meri u domu, restoranu i ugostiteljskom okruženju koji prevazilaze jednostavne police za vino.

Izabrali smo odabranu paletu modularnih ili sopstvenih jedinica za skladištenje vina. Svaki se razlikuje po stilu i funkcionalnosti.

Naš asortiman regalnih sistema omogućava korisniku da izgradi sopstveni prostor koristeći niz različitih proizvoda. Dizajnirajte prostor koristeći jedan asortiman proizvoda ili ga pomešajte sa brojnim zidnim policama i modularnim jedinicama.

Bilo da se radi o malom ormaru, prostoru ispod stepeništa ili prostranom podrumu, sarađujemo direktno sa vlasnicima stambenih prostora kako bismo izgradili vinski podrum njihovih snova.

Tu smo da Vam pomognemo oko dizajna i proračuna, a isto tako prepuštamo i Vama da u potpunosti kreirate Vaš prostor za vino.

REŠENJA ZA VAŠ DOM, VINSKI BAR ILI RESTORAN
Ako je vinski podrum po meri lepo imati, zašto ne prepustite našim stručnjacima za vinske zidove da dizajniraju prelep i funkcionalan zid i podrum za skladištenje vina za vaš dom, vinski bar ili restoran.
Vinski-podrumi-1

NAŠ TIM

Naš tim ima dizajnersku i tehničku ekspertizu kako bi osigurao da se vaš projekat ispravno izvede, isporuči na vreme i bude u okviru budžeta.

VINOLUX29

VINSKI ZIDOVI

Naši vinski zidovi po meri su idealno rešenje za dizajn koji često pomažu u rešavanju jednog od najčešćih problema pri planiranju unutrašnjeg rasporeda a to je ograničena količina prostora.

Vinolux27

REŠENJA ZA SVE

Dizajniramo prelepe i funkcionalne zidove i podrume, i trudimo se da maksimalno iskoristimo svaki prostor.

VINOLUX11
VINOLUX15
VINOLUX26
VINOLUX18
Vinski podrumi4
Vinski podrumi8
Vinski podrumi5

ZA IZGRADNJU VINSKOG PODRUMA PO VAŠOJ MERI

Vinski podrumi 9